A Design Award 2021
A Design Award 2021
12 května 2021

Cerrad se dvěma cenami v mezinárodní soutěži A Design Award

Polský design oceňovaný ve světě. Cerrad získal ocenění na mezinárodní scéně za vynikající průmyslový design. Kolekce Marquin Gold a v-shape mattina získaly zlaté a stříbrné ocenění v mezinárodní soutěži A ‚Design Award v kategorii stavebních materiálů a konstrukčních prvků.

A ‚Design Award & Competition je jednou z největších, nejprestižnějších a nejuznávanějších designových soutěží na světě. Získání ceny nejen symbolizuje výjimečnou dokonalost designu. Zdůrazňuje také originalitu a funkčnost výrobku uváděného na trh.

  • Jsme hrdí na tak prestižní ocenění. Zejména proto, že naše dlaždice byly oceněny v Itálii, světovém centru designu a výroby keramických dlaždic. Ocenění potvrzuje, že investice do inovativních technologií a designu se vyplatí a polská keramika může úspěšně konkurovat výrobkům největších výrobců keramických dlaždic na světě – říká Bartek Kwasek, ředitel vývoje produktů, a děkuje všem, kteří se podíleli na vytváření kolekce.
  • Cena A’Design je každoročně udělována nejinovativnějším, nejkreativnějším a nejmodernějším projektům průmyslového designu. Jsme nesmírně hrdí na to, že porota ocenila hned dva naše výrobky. To dokazuje, že náš přístup k designu je velkou inspirací pro architekty, návrháře interiérů a investory – říká Tomasz Glegoła, marketingový ředitel společnosti Cerrad.

A’Design Award & Competition byla vytvořena za účelem propagace nejlepších designových prací ve všech zemích a v různých oborech. Hlavním cílem soutěže A’Design Award & Competition je rozvíjet globální povědomí a porozumění dobrému designu zdůrazněním a oceněním nejlepších projektů. A’Design Awards si rovněž klade za cíl motivovat designéry, společnosti a značky po celém světě k vytváření jedinečných produktů a projektů, které budou přínosem pro společnost jako celek.

Všechny nominace hodnotila nezávislá mezinárodní porota.

Golden A’Design Award pro kolekce Marquina Gold

Díky kolekci Marquina Gold každý interiér získá na eleganci, noblese a stylu. Jedná se především o nabídku pro fanoušky elegantních, nadčasových interiérů, jejichž návrhy jemně navazují na nejnovější trendy. Tónový vzor dlaždic dokonale odráží složitou síť žil přírodního kamene. Díky použití nejnovější technologii jsou dlaždice, barevné ve hmotě, extrémně trvanlivé a odolné, takže jsou ideální pro uspořádání jakéhokoli prostoru. Díky technologii LamGea mají dlaždice hlubokou strukturu a perfektně zdůrazňují kamenný povrch na tloušťce pouhých 6 mm. Doplněním designového charakteru dlaždice je použití specializovaných technologií a doplňků, díky čemuž povrch dlaždice získal efekt „hry světla“.

Silver A’Design Award pro dlaždici v-shape Mattina

Odpovědí na potřeby designérů a architektů bylo vytvoření kameninových dlaždic věrně napodobujících dřevo, díky čemuž můžeme obložit celý schod schodiště s jedním prvkem. Díky jedinečné technologii jsme navrhli stupnice v-shape, které doplňují nabídku obkladů a dlažeb a dávají mimo jiné nové možnosti k vytvoření soudržného a harmonického uspořádání mj. dvouúrovňového obývacího pokoje, haly nebo stylové terasy.  V procesu vytváření dlaždic pro nás byly nesmírně důležité tyto faktory: moderní, ekologický design, funkčnost a univerzálnost. Cerrad je jedním ze dvou výrobců dlaždic touto technologií na světě.